Imi doresc sa:
particip la un singur cursparticip la intregul program pe durata a 2 ani de zile

Pentru a deveni Consilier in Comunicare Relationala ma angajez sa:
livrez organizatorului actele solicitate cel târziu în prima zi de curs (ultima diploma obtinuta + CV)achit integral costul fiecarui modul de curs cu cel putin 7 zile înainte de începerea luiparticip la toate sesiunile ce se vor desfasura pe parcursul întregului program

Am luat la cunostinta toate informatiile prezentate în brosura de Curs de Consilier în Comunicare Relationala si sunt de acord cu cele prezentate
sunt de acordnu sunt de acord

Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Iti doresti sa comunici mai bine? Vrei sa afli cum sa o faci si sa-i ajuti si pe ceilalti? Specializeaza-te în Comunicarea Relationala si devino formator acreditat în acest domeniu.

Cu o experienta de peste 15 ani în domeniul Comunicarii, Antonia NOËL, formator în Comunicare Relationala al Institutului ESPERE International din Paris, trainer de Dezvoltare Personala si Formator Institut Petite Enfance Boris Cyrulnik- Paris în curs de acreditare a decis sa transmita toata experienta si practica sa de lucru cu oamenii, formând Prima Serie de Consilieri în Comunicare Relationala din România. Primii consilieri vor fi si prima generatie de practicieni ai Institutului de Comunicare Relationala, asociatie ce-si propune activarea unei retele de formatori si diseminarea informatiei la nivel national.

Cursul se desfasoara pe parcursul a doi ani de zile, structurat pe module si tematici ce cuprind aspectele esentiale ale Comunicarii Relationale.